TALLI  *  WELSHIT  *  MUUT HEVOSET  *  KASVATUS  *  UUTISET

Tervetuloa Stall Aishaan!

Monien vaiherikkaiden käännösten ja hiljaiselon jälkeen vuonna 2011 Stall Aisha koki uudelleen syntymisensä, sijaintipaikkana Saksan Aachenin sijasta Ranskan Alppien kyljessä sijaitseva Bourgogne. Alunperin vuonna 1724 rakennettu pienehkö maalaiskartano siirtyi hiljaittain omistukseeni ja upeiden chardonnay viljelmien seassa sijaitsevan tilan restaurointitöiden ohella myös vanha tallirakennus kunnostettiin nykyaikaiseksi hevosten asumukseksi.

Ratsuponit olivat pitkään osa Stall Aishaa, mutta maaliskuussa 2014 tein päätöksen minulle niin rakkaan rodun kasvattamisen lopettamisesta. CRP- kasvattajanimellä syntyi vuosina 2005 - 2014 toista sataa ratsuponia, joista moni on jo jäänyt unholaan. Nyt keskitymme vain harrastamiseen ja welsheihin sektioissa Cob ja Part Bred. Näiden rotujen meiltä lähtöisin olevat edustajat voi tunnistaa Aisha's -etuliitteestä.

Toinen intohimoni on kenttäratsastus, jossa kilpailen poneillani säännöllisen epäsäännöllisesti. Kaiken pohjana on hauskanpito, kilpailemista ei meillä harrasteta verenmaku suussa ja arvonimet eivät ole pääasia, vaikka lupaavat ponit käyvätkin oman rotunsa ja painotuslajinsa laatuarvosteluissa jos sopivalta näyttää. Varsoja syntyy silloin tällöin pääasiassa omaan käyttööni, mutta voit toki kysellä tilausvarsoja upeista vanhalinjaisista ratsuponeista!
 
Riikka P. (VIRKE, VRL-00346)
e-mail

Päivitetty 16.3.2014